Hogyan létezik a kivételes Qostomerek 7 termékre?

Tudta-e, hogy olyan sok vállalkozás folyik az IVB7 Livebox és egyéb kódolási termékek között?

Az élő közvetítés soha nem volt könnyebb, és sok megoldás létezik a LIve Streaming számára, nincs olyan, ami közel áll az IVB7 termékek kínálatához és áraihoz.

Livebox élő streaming szerver csúcsminőségű felhő kódolást és streamingt kínál, alacsony költséggel mindenki számára, hogy gyors és egyszerű élő közvetítést tudjon biztosítani. Az új Livebox Streaming Server tartalmazza a H.264, a H.265, a WebRTC, a transzkódolás és még sok mindent egy dobozban.

Szeretnénk meghívni Önt arra, hogy részt vegyen ennek a technológianak az alkalmazásával, hogy előmozdítsa üzleti tevékenységét, és készítsen történelmet olyan technológusok és forradalmárok csoportjának, akik elkötelezték magukat a világon a legmodernebb technológiákon keresztül a videó streamingben.

Tájékoztassunk arról, hogy a meglévő ügyfeleink ma használják az IVB7 termékeket.

Az egyházak IVB7 eszközöket használnak a rendezvények sugárzására. Élnek bárhonnan, mert egy egész készlet erejéig használják és használatra készek. Hordozható és bárhová el lehet szállítani.

A videográfusok termékeinket bárhonnan elindíthatják, és webes közvetítik ügyfeleik eseményeit.

A kórházak IVB7 termékeket használnak a műtét és az események valós idejű közvetítéséhez. Az Livebox élő közvetítő szerver is integrálva volt a szerver más orvosi eszközökkel az élő közvetítés lehetővé tétele érdekében.

Az IVB7 termékcsaládot használó üzleti vertikumok sok más. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudjon. A számok + 91-9789-9789-81, + 91-9789-9789-55

Comments

Popular posts from this blog

How to Get Started with the Livebox TV Mobile App?

Livebox is a total business transformer for TV channels and MSO’s

How to Set Up the Livebox Internet Bonding Device?