ધી એવલાઈશન ઓપી લાઇવ વિડિઓ સ્ટ્રીમિંગમાં કોચીલાઇન્સ 7 મી

Σήμερα η ζήτηση των χρηστών για τα live streaming βίντεο αυξάνεται. Δεν δείχνει καθόλου βραδύτητα επειδή οι χρήστες απαιτούν την ποιότητα με την ποσότητα επίσης. Έχει πλέον γίνει η ασφαλέστερη και ασφαλέστερη ροή βίντεο που θα ανταγωνίζονται με όλες τις άλλες συσκευές.

Ο όρος "σε ροή" είναι η διαδικασία στην οποία τα μέσα παρέχονται ή λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο, ο όρος αναφέρεται ως μέσο και όχι ως μέσο. Ένας τελικός χρήστης του προγράμματος-πελάτη μπορεί να κάνει λήψη του αρχείου μόνο πριν μεταδοθεί ολόκληρο το αρχείο.

Ο όρος "streaming" χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για μονάδες μαγνητοταινίας που κατασκευάζονται από ηλεκτρονικά στοιχεία δεδομένων inc. Αυτό σημαίνει να ανέβει σιγά-σιγά και να τρέξει για ολόκληρη την πίστα. Η ροή χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως η καλύτερη περιγραφή της ζήτησης βίντεο σε δίκτυα IP. Την εποχή εκείνη τα βίντεο αναφέρονται ως "αποθήκευση και προώθηση βίντεο". Ήταν μια παραπλανητική ονοματολογία που πρέπει να αναπτυχθεί για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες.

Από το 2017, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει περιεχόμενο ψηφιακού βίντεο ή να ακούσει ψηφιακό περιεχόμενο ήχου σε οθόνη υπολογιστή. Με τη βοήθεια του συνεχούς ροής περιεχομένου, οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν λήψη ολόκληρου του αρχείου βίντεο ή ψηφιακού ήχου πριν από την έναρξη της ακρόασης ή την παρακολούθηση αυτού του βίντεο.

Ορισμένες από τις δημοφιλείς υπηρεσίες ροής είναι ο ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο. Το YouTube που είναι περιέχονται στα βίντεο που ανέβηκαν από χρήστη σε ένα τεράστιο φάσμα θεμάτων, streaming παίξιμο των video games, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μήλο μουσική και Shopify. Όλα αυτά είναι η επίδειξη για την εξουδετέρωση της δίψας των χρηστών με πολύ διαφορετικούς αλλά αποδεκτούς τρόπους.

Αν και είναι επίσης αλήθεια ότι λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας, οι πάροχοι περιεχομένου δυσκολεύονται να παραδώσουν την ποιότητα που είναι ακριβής στις απαιτήσεις των χρηστών. Χρειάζονται ένα ποιοτικό διακομιστή πολυμέσων συνεχούς ροής για να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των χρηστών και να χειριστούν τον όγκο και την πολυπλοκότητα του βίντεο συνεχούς ροής. Είναι καθήκον των χρηστών να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα στους χρήστες.

Χρήση από τους Καταναλωτές

Οι εξελίξεις στην δικτύωση των υπολογιστών είναι συνδυασμοί του Livebox ισχυρό και κοπή καινοτομίες αιχμής σε CDN servers, όπως η τεχνολογία κωδικοποίησης video streaming media κάνει με την πρακτική και οικονομικά προσιτή ακόμα και για IVB7 Webstreamer οι απλοί καταναλωτές. διαδικτυακό ραδιόφωνο σε συσκευές που βασίζονται Προέκυψαν επίσης να προσφέρουν στους ακροατές μια επιλογή υλικού μη IVB7 υπολογιστή για να ακούτε ροές ήχου και να τους δώσει την άνεση και την ευκολία. Αυτές οι υπηρεσίες ήχου γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε η φήμη και η δημοτικότητά τους αυξάνονται καθημερινά.


Streaming Servers


Με την εμφάνιση του Livebox, τα πράγματα στη βιομηχανία συνεχούς ροής έχουν αλλάξει δραστικά. Το IVB7 έσπασε εμπόδια για να μπορούν οι πελάτες να εγκαταστήσουν και να τρέξουν τους δικούς τους διακομιστές ροής και τα CDN με πολύ χαμηλό κόστος.

Λόγω του αριθμού των καταναλωτών, έχει οδηγήσει τη βιομηχανία να αναπτύξει μια σειρά από τεχνολογίες όπως Wireless HD, ITU, και κάποια άλλα CDNs να πάρει καλύτερες υπηρεσίες για τους χρήστες. Το περιεχόμενο είναι ένα μεγάλο αρχείο και υπάρχει λήψη πολύ μεγάλων εφαρμογών ή παιχνιδιών. Επομένως, η προβολή του περιεχομένου βίντεο δεν πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από το άλλο περιεχόμενο, έτσι ώστε τα CDNs να χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η παράδοση βίντεο είναι απαραίτητη λόγω των καλύτερων εργασιών και λειτουργιών και το Livebox έρχεται στη διάθεσή σας για να ρυθμίσετε ρυθμίσεις χαμηλού κόστους Origin-Edge.

Οι διακομιστές ροής Livebox σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των χρηστών. Παρέχουν το περιεχόμενο εκείνη τη στιγμή, αλλά απλώς παραδίδουν τα κομμάτια αντί για ολόκληρο το βίντεο. Έτσι, αυτό ήταν τόσο χρήσιμο για τον ιδιοκτήτη περιεχομένου που πληρώνει το CDN για παράδοση από το κομμάτι.

Εφαρμογές και μάρκετινγκ


Ποτέ πριν δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει διάσημος τόσο γρήγορα. Με την καινοτομία του νέου Livebox, επιτρέπει οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση, άτομο ή πολλαπλούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ζήσει εκπομπή για τους καταναλωτές πιο γρήγορα από ποτέ για να γίνετε διάσημοι. Όχι μόνο αυτό, έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζήσετε με πολλαπλά κανάλια για ζωντανά προϊόντα και να τα ζείτε σε πολλά κοινωνικά δίκτυα.


Και υπάρχουν και άλλα. Αντίθετα από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία της ροής Server, IVB7 s Livebox είναι η μόνη ζωντανή ροή μια ζωντανή διακομιστή στον οποίο CMS μπορεί να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας και να σας δώσει πρόσβαση FTP, χωρίς καμία επιπλέον εξαρτήσεις. Φανταστείτε! Τι περισσότερο θα μπορούσε να χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση από έναν dedicated server για streaming ζωντανά και να βελτιώσει την επιχείρησή τους.


https://livebox.co.in


http://ivb7.com


Καλέστε μας στο +919789978981 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επανασχεδιάσετε τη ροή εργασίας σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες IVB7....

Comments

Popular posts from this blog

How to Get Started with the Livebox TV Mobile App?

Livebox is a total business transformer for TV channels and MSO’s

How to Set Up the Livebox Internet Bonding Device?